Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kjøpsbetingelser

 

1. Generelle betingelser

Første tilgjengelige leveringsdato for de enkelte leveringssteder vil fremkomme etter at du har tastet inn postnr/sted på bestillingsskjemaet. Interflora opererer med lokale tidsfrister og lokale fraktkostnader.

Levering til bestemte tidspunkt på dagen kan kun garanteres til bisettelser/begravelser. Ved leveringer til firmaadresse blir din blomsterhilsen levert innen kl. 15:00. Hvis man ønsker levering til et gitt tidspunkt på dagen, må man velge tidspunkt-levering i bestillingen, og det vil påløpe ekstra fraktkostnad. Der dette ikke ligger som et tilgjengelig valg kan ekstra fraktkostnad påløpe, etter avtale med bestiller.

Ved høytider som Valentin, morsdag og jul kan angitt leveringstidspunkt avvike på grunn av stor pågang, og man må regne med at levering kan skje på et senere tidspunkt.

På søndager og helligdager kan vi dessverre ikke levere blomster.

Hjemme, ikke hjemme?? Hvis du krysser av på at blomstene kan henges på døren hos mottaker må du være sikker på at mottaker kommer hjem og kan gi blomstene vann innen kort tid. Dette skjer da på eget ansvar. Blomstene blir ikke hengt på dør hvis værforhold/utetemperatur ikke tillater det, og i boligblokk er sjåføren avhengig av å komme inn i oppgangen.